Over ons

Bij Online Jurist is ons doel om juridisch advies voor iedereen toegankelijk te maken, waar en wanneer dan ook.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft op betrouwbaar en deskundig juridisch advies, ongeacht de omvang van hun juridische kwestie.

het ontstaan van online jurist

De eindeloze zoektocht naar Juridisch Advies

“Als ondernemer tijdens mijn studentenjaren aan de KU Leuven kwam ik al snel in aanraking met verschillende juridische kwesties. Omdat ik dacht dat het vinden van juridisch advies vanzelfsprekend was, was ik niet voorbereid op de ontmoedigende zoektocht die volgde:

Het voelde als een hopeloze missie om een juridisch kantoor te vinden dat niet alleen beschikbaar was, maar ook de juiste expertise had om mijn vragen te beantwoorden. Ik raakte gefrustreerd door de specifieke openingsuren en beperkte specialisaties van verschillende kantoren, die mijn zoektocht nog moeilijker maakten. Ik wens niemand deze ervaring toe!

Ik begrijp hoe het voelt om vast te zitten in een situatie waarin je hulp nodig hebt, maar niet weet waar je moet beginnen. Het gevoel van onzekerheid en frustratie kan je overweldigen en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat.

Daarom ben ik vastbesloten om anderen te helpen die zich in dezelfde situatie bevinden. Of je nu een individu bent met een vraag, of een bedrijfseigenaar die juridisch advies nodig heeft bij het oplossen van geschillen, wij zijn er voor jou

Met Online Jurist hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van betrouwbaar en deskundig juridisch advies. Online Jurist staat altijd voor je klaar, waar en wanneer dan ook.” 

– Hachem Dyalli, Oprichter OnlineJurist